Wednesday, May 12, 2010

moving the blog.

i have decided to re invent my little blog. please come over to the new blog & read about us a little. the first post will describe the reasoning behind everything. hugs. summer

2 comments:

Unknown said...

CHECK OUT THE LATEST NEWS REPORTER CHECK OUT OUR BLOG! http://rosstimesnews.blogspot.com/

şehirlerarası nakliyat said...

kocaeli güven nakliyat ile şehir içi ve şehirler arası olarak evinizi tam da sizin istediğiniz gibi korunaklı, güvenli ve kaliteli bir şekilde taşıyoruz. Konusunda yetkin personelimiz her daim isteklerinize göre hareket edeceklerdir. Mobilyalarınızı marangozlarımız muntazam bir şekilde montaj ve de-montaj yapacaklardır. Uzun yıllardır sektörde olmamızın verdiği avantajla çok daha kaliteli ve iyi bir işçilik çıkartıyoruz. Öngörüsü yüksek olan personelimiz oluşabilecek problemlere anında müdahale edeceklerdir. Tecrübelerimiz taşımalarımızda harikalar yaratmaktadır.
gebze nakliyat gebze nakliyat ile bizler ofisimizin bulunduğu Gebze'den ülkemizin dört bir yanına hizmet veriyoruz. Dilediğiniz ilden ve ilçeden bizleri arıyarak eşyalarınızın alınmasını sağlayabilirsiniz. Kapalı dorseli nakliye araçlarımız ile yağıştan etkilenmeden sizi taşıyacağız. Bizleri arayarak istediğiniz zaman için taşınma talebinde bulunabilir, rezervasyon açtırabilirsiniz.